Lunchen serveras 11.00 – 15.00

115:- inkl. dryck, salladsbuffé, kaffe & kaka.

Vecka 20

Dagens lunch

 Måndag

Stekt fläsk schnitzel med skysås, grönsaker och stekt potatis

Falukorv med chilisås, cream fresh och potatismos

Pasta Africana

Tisdag

Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor med kokt potatis eller med raggmunk och lingon.

Panerad långafilé med remouladsås och kokt potatis

Pasta  , Africana

Onsdag

Oxjärpar med gräddsås, lingon och stekt potatis

Fiskgratäng med skaldjurssås och potatismos.

Pasta: Strimlad fläskfilé, grädde, lök, paprika, tomatsås, champinjoner

Torsdag

Souvlaki med ratatouile, tzatziki och friterad skivad potatis

Stekt rödspättafilé med skirat pepparrotssmör och kokt potatis

Pasta: Carbonara

Fredag

Grillad entrecote med rödvinssås bearnaisesås och pommes frites

Stekt makrill med dill och löksås, kokt potatis

Pasta : räkor, spenat, grädde, tomatsås och vitlök